09-8569 9898

TARJOUKSET

Pyydä rohkeasti tarjousta tuotteistamme/palveluistamme. 

Hinnaston ylläpitäminen tuhansissa variaatioissa olisi melkoisen haastavaa. 

Alihankintatyöt ja isommat painoserät hinnoittelemme vain tarjouspyynnön kautta.

Kurkkaa tämänhetkiset tarjouksemme alla:

Kätevä ja nopea vaihtaa julisteet Snäp-kehyksen ansiosta. Voit tilata samalla esim koronaohjeistukset, mainosjulisteet, hinnastot tai vaan pelkät kehykset. Huom! Hinnat sis alv 24%!!! Tilaa kerralla useampi.

tarjous alumiinikehyksestä

A2 Mainostuloste tai valokuvatulostus Snäp-kehykseen asiakkaan valmiista PDF tiedostosta, hinnat: 1 kpl A2  18€ , seuraavat kpl 15€ . SIs alv 24% 

( alvittomat hinnat Snäpkehys: 8,06 € ,  1 kpl A2 juliste 14,51, seuraavat kpl 12,09) Kampanja voimassa vuoden loppuun 2020 tai niin kauan kuin tavaraa riittää) 

Noudettaessa käy korttimaksu tai voimme lähettää ennakkoon laskun sähköpostiin. Tilaa tai kysy lisää : info@ainasprint.fi

Mikäli tarvitset suunnittelua apua tai aineistontekoa, Päivi auttaa: paivi.ainasoja@ainasprint.fi tai 0415309201

työvaatemainosTekstiilien verkkokauppa

Painatushinnat tarjoamme erikseen

TYÖVAATTEET

TERVEISET

valokuva Kaista

" Mitä ikinä painaa tarvitsettekaan" oli mottoni jo vuonna 1994, kun perustin yritykseni. Sillä tiellä on menty ja lukemattomia haastavia painotöitä viety kunnialla läpi.. Innovatiivisuus, halu kehittyä,  toimeliaisuus sekä vahva ammattitaito ovat kantaneet eteenpäin työuralla. Kiitoksena on ollut pitkät, lämpimät asiakassuhteet, osa vieläkin yli 25v. takaa."

-Kaitsu, Yrittäjä - 

valokuva Päivistä

" Moi! Olen työskennellyt Ainasprintissä yli 22 vuotta ja parhautta on työtehtävien monipuolisuus ja mielettömän ihanat asiakkaat. Taitojani olen päivittänyt säännöllisesti kouluttautumalla ja se on antanut uusia ideoita sekä buustia työntekoon. Luonteeltani olen iloinen ja avoin sekä helposti lähestyttävä."

-Päivi, Yrittäjä -