09-8569 9898

Pöpövuosi 2020 kuulumisia

Pöpövuosi todellakin. No liikevaihto sai pienen kolauksen, kun messut ja tapahtumat suljettiin. Oli siis aika pikaisesti laatia uusi toimintasuunnitelma. 

Nopeus reagoida ja ylipäätään toimia taisi ratkaista tulevaisuuden positiivisempaan suuntaan. Töitä on ollut riittävästi ja firma pysyy pystyssä. 


Minulla tuli 23-vuotta täyteen AinasPrintissä ja oli aika saada jälleen uutta tuulahdusta arkeen. Opiskeluhan
kannattaa aina, joten tartuin tilaisuuteen kouluttautua lisää työn ohella.. Sattumankauppaa, sillä tässä koronatilanteessa olikin ylimääräistä aikaa paneutua yritys- ja
talousjohtamiseen. Tammikuussa pitäisi olla sitten maljojen kilistelypäivä.

Pakko kertoa teille miten sydäntä liikuttava tapahtuma kävi keväällä. Asiakkaan työpaikalla oli tullut kielto, ettei mitään saa tilata mistään..
ei siis meiltäkään. Asiakas tulikin käymään yksityishenkilönä ja haluavansa koristella autoansa jotenkin. Tiedustelin, että millaista teippausta hän oli
ajatellut? – no en oikein tiedä..sellaisia täpliä tai läiskiä vaikka.. No, selvisi ettei hän oikeasti halunnut autoaan teippauttaa, mutta oli vähän
keksimällä keksinyt että miten voisi jotenkin tukea pienyrittäjää. Autoa ei haluttu lähteä ”väkisin” teippaamaan, mutta tarinan pointti: 

Kuinka kaunis ajatus olikaan! Kun pandemiatilanne näyttää jatkuvan pitkälle ensivuoteen, muistakaa käyttää kotimaisia tuotteita, kotimaisia palveluja… tuetaan yhdessä Suomessa olevia yrittäjiä.
Pitäkää huolta itsestänne ja lähimmäisistänne. 

0
Feed