09-8569 9898

Kylttimateriaaleissa ei kannata tinkiä


Meillä tulee usein vastaan tilanne, milloin asiakas haluaisi mielellään edullisimman materiaalin esim. mainoskylttiin. Meidän kannalta olisi kannattavampaa tarjota juuri sitä "edullis...

Meillä tulee usein vastaan tilanne, milloin asiakas haluaisi mielellään edullisimman materiaalin esim. mainoskylttiin. Meidän kannalta olisi kannattavampaa tarjota juuri sitä "edullisinta", näin ollen saisimme asiakkaan jo puolen vuoden päästä tilaamaan uuden kyltin rikki menneen tilalle. Edullisin materiaali valitettavasti vääntyy auringonvalossa, ei kestä pakkasta, rikkoontuu helposti kovassa tuulessa ja ilman laminointia värit haalistuvat, mikäli sattuu aurinko kuumasti paistamaan. Ja se ei tietysti olisi hyvää mainosta yrityksellemme.

Valmistamme mainoskyltit ulkokäyttöön pääasiassa alumiinikomposiitista. Se on kevyttä, kestävää ja uudelleen käyttö on mahdollista eli siinä mielessä hiukan ekologisempaakin. Vaikka materiaali on kestävää niin aina ei asiat mene niinkuin strömsöössä.

Kuvassa olevan kyltinvaihto tuli ajankohtaiseksi, kun iso kuorma-auto otti pahasti osumaa kylttiin, ja valittavasti vanhasta kyltistä ei ollut enää kuin puupinolle sateensuojaksi. 

 

 

0
Feed